Over ons

Puurnatuuraandemuur.nl is een webshop voor en door natuurliefhebbers opgezet. U, als klant en natuurliefhebber kunt prachtig werk kopen voor aan de muur en daarmee een stukje natuur in huis halen.
Wij als fotografen kunnen via dit online platform een groot publiek aantrekken om onze passie te delen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel.
Onze foto's zijn technisch prima, het printmateriaal is van hoge kwaliteit en onze fotografen voldoen aan de gedragscodes van de natuurfotografie.  
 

Door deze samenwerking met verschillende natuurfotografen kan de webshop een grote diversiteit aan natuurfoto's aanbieden. Iedere fotograaf heeft een eigen stijl en voorkeur, wij vinden het belangrijk om een grote doelgroep aan klanten aan te spreken en gunnen andere fotografen een platform om hun foto's op aan te bieden. Wij hopen door het verkopen van natuurfoto's dat mensen ten eerste genieten van een stukje natuur in huis en ten tweede zich bewust worden van de kwetsbaarheid van dieren en natuurgebieden en daar respectvol mee omgaan.

Wij wensen u veel plezier met het bekijken van de foto's en zien uw bestelling graag tegemoet.

 

 

Deze webshop maakt gebruik van cookies.Akkoord
Realisatie Yze Webdesign - Leek
Puur Natuur aan de Muur © 2022