Veelgestelde vragen

 

1. Ik weet niet zo goed welk materiaal het beste bij mijn interieur past. Geven jullie ook advies?

 

Ja. Puurnatuuraandemuur.nl wil graag dat elk product volledig tot zijn recht komt. Zo geeft een afbeelding afgedrukt op aluminium brushed een veel strakkere uitstraling dan wanneer deze zelfde afbeelding op plexiglas wordt afgedrukt. Door contact met ons te zoeken adviseren wij u graag in welk materiaal het beste bij de afbeelding en bij de locatie past.

2. Welk formaat kan ik het beste kiezen?

Wij geven als tip om de betreffende plek uit te meten en af te plakken met bijvoorbeeld kranten. Zo krijgt u een goed beeld van hoeveel ruimte een product straks zal gaan innemen.

3. Ik wil graag een formaat bestellen die niet in de webshop staat, kan dat?

Ja. Wij en de drukkers waar wij mee werken leveren maatwerk. Wij hebben in de webshop ervoor gekozen om de standaard formaten weer te geven. Wilt u graag een ander formaat, neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

4. Ik ben een bedrijf en wil graag werk huren/leasen, kan dat?

Ja. Puurnatuuraandemuur.nl verhuurt ook werk aan bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

5. Wat is de levertijd als ik heb besteld?

U kunt uitgaan van ongeveer 5 werkdagen levertijd.

6. Hoe moet ik het werk straks ophangen?

U krijgt standaard een ophangsysteem meegeleverd. Het soort ophangsysteem is afhankelijk van het product. In het plexiglas worden standaard gaten gemaakt waardoor het werk kan worden opgehangen. Mocht u dit niet willen, geeft u dit dan graag bij de bestelling aan.

7. Wat kost de verzending?

Puurnatuuraandemuur.nl heeft ervoor gekozen om de verzendkosten al in de prijs te verrekenen, deze komen er dus niet nog eens bovenop.

8. Hoe gaan de fotografen met de natuur om?

Wij staan erop dat de fotografen met respect voor de natuur omgaan. Er worden geen foto's van natuurgebieden getoond waar men niet in mag. Ook nestfotografie wordt i.v.m. verstoring niet getolereerd.
U zult op onze website geen foto's aantreffen welke gemaakt zijn in een dierentuin. Het belang van het natuurgebied of dier staat altijd voorop. Onze fotografen houden zich aan de gedragscode voor natuurfotografie 
https://www.natuurmonumenten.nl/sites/default/files/Gedragscode%20natuurfotografie.pdf


 

Deze webshop maakt gebruik van cookies.Akkoord
Realisatie Yze Webdesign - Leek
Puur Natuur aan de Muur © 2021